Prvo oglašavanje Jovane Jeremić nakon smrti bivše svekrve: Potresnim rečima se oprostila od nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:33

Prvo oglašavanje Jovane Jeremić nakon smrti bivše svekrve: Potresnim rečima se oprostila od nje!

"Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu!"

Bivša svekrva voditeljke Jovane Jeremić, Zorica Milošević, preminula je u 71. godini.

Jovana je u više navrata isticala kako je veoma vezana za nju i da joj je u više navrata bila najveća podrška, a sada se i oglasila.

Jovana je potpuno slomljena od bola, a na Instagramu je uputila veoma emotivne reči preminuloj bivšoj svekrvi, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se našla, kako je i Jovana sama isticala, u najtežim trenucima.

- Veliki je dar od Boga da za svekrvu imaš jaku, intelektualno moćnu, alfa ženu, svetsku ženu. Hvala ti što nisi bila ograničena, nisi imala malograđanski duh, već si u svemu bila moderna, šik i svoja - počela je Jovana i dodala:

- Zoka je žena koja je odvela Pirot u svet i donela u Srbiju. Muzikom. Umetnošću. Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja prva i prava svekrva. Hvala ti sto si u ključnim momentima bila uz mene. Što si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše price i uredjivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Bozic i NG, Vaskrs… Verujem da duse ne umiru. One se samo sele na drugo mesto. Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane. Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmeh. Bila je, pre svega i iznad svega, prijatelj, a tek posle profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije: "Ovo je Srbija", "Bolesno mi leži", "Pratim te", "Žute dunje carigradske"... Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nežna "divljina" duha. Davala je štimung samom svojom pojavom, onim detinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umetničkim) šarmom. Jedinstvena i svoja. Svetska žena - napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, Jovana se i sama nedavno oglasila i pružila podršku Zorici da prebrodi težak period i opaku bolest.

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme - napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze.

- I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice - dodala je voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.