Prvo oglašavanje Jelene Radanović nakon što je snimak brutalnog nasilja isplivao u javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 12:14

Prvo oglašavanje Jelene Radanović nakon što je snimak brutalnog nasilja isplivao u javnost!

Pevač Sloba Radanović u trenutku napada nije bio kod kuće, već u Sloveniji gde je imao nastup.

Čitava domaća javnost je u šoku otkako se sinoć u emisiji "Paparaco lov" pojavio snimak brutalnog nasilja koje je bivši suprug Jelene Radanović izvršio nad njom, ispred kuće u kojoj živi sa sadašnjim suprugom Slobom Radanovićem.

Nakon napada koji je doživela Jelena se sa sestrom odmah zaputila u Urgentni centar, a potom se oglasila na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je opisala šta se desilo i kakvu borbu vodi sa bivšim suprugom i ocem svoje dece, od kojih je jedan sin autističan. Nedugo zatim, ona se u pratnji advokata uputila ka policijskoj stanici, kako bi sa dokazima i lekarskom dokumentacijom prijavila bivšeg supruga za nasilje.

„Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski“, napisala je Jelena na Instagramu, pa dodala:

„Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke.“

Ona se danas oglasila povodom snimka koji je osvanuo u javnosti, ali nije bila voljna da bilo šta komentariše.

- Ne bih ništa da komentarišem na tu temu. Hvala što ste pozvali, ali o tome ne bih ni jedno jedino slovo - ljubazno je poručila Jelena za "Kurir".

Inače, kako se jasno vidi na snimku, kada je Jelena pokušala da veže sina u automobilu koji je stajao ispred njene porodične kuće, njen bivši muž je mučki izvukao iz kola i bacio na zemlju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.