Prvo oglašavanje Bube Miranović nakon vesti da je završila U BOLNICI - Evo kako se sada oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:35

Prvo oglašavanje Bube Miranović nakon vesti da je završila U BOLNICI - Evo kako se sada oseća

Stanje joj se poboljšalo!

Nakon vesti da je Buba Miranović završila u bolnici, ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća nakon pružene lekarske pomoći.

- To se desilo jutros u 5. Sada je sve u redu - kratko je poručila pevačica.

Podsetimo, pevačici se slošilo u kući zbog čega je hitno prebačena u zdravstvenu ustanovu. Muzičkoj zvezdu su urađene neophodne kontrole i ustanovljeno je da joj je problem pravi autoimuna bolest. Posle nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati Buba je puštena na kućno lečenje, gde se još opravlja.

- Bilo je baš napeto. Buba je bila jako malaksala. Delovala je iscrpljeno. Nije mogla da stoji na nogama, pa su joj odmah dali infuziju. Urađeni su joj specijalistički pregledi i prepisana određena terapija. Lekari su smatrali da nije bilo potrebe da ostane u bolnici, pa je lečenje nastavila u porodičnom domu. Oporavak i dalje traje, a uz nju je cela porodica - ispričao je za Kurir izvor blizak Miranovićevoj.

Srbija Danas/Kurir/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.