Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon zakazanog ROČIŠTA sa Lečićem - Njima se POSEBNO obratila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:03

Prvo oglašavanje Anđele Jovanović nakon zakazanog ROČIŠTA sa Lečićem - Njima se POSEBNO obratila

Ona je pokazala koliko je zahvalna svojim koleginicama.

Danas, 6. marta, bilo je zakazano suđenje Anđeli Jovanović po tužbi Branislava Lečića, koji ju je tužio jer je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva", pa joj zbog uvrede časti i ugleda potražuje 300.000 dinara.

Anđela je u dogovoreno vreme stigla u Prvi osnovni sud, a ispred je sačekalo više od 10 kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iva Ilinčić, Maša Dakić, Miona Marković i drugi.

Glumica se srdačno izgrlila sa koleginicama koje su je dočekale aplauzom, sa kojim su je i ispratili u sud, govoreći joj:

Bravo, samo se smej! - uzvikivale su glumice.

Ovaj prizor posebno je dirnuo Jovanovićevu, koja se sada oglasila putem Instagrama i obratila svakoj glumici koja je danas došla.

- Vi ste snaga - napisala je Anđela i u objavi označila svaku koleginicu i posvetila joj crveno srce.

Danas se obratio Anđelin advokat koji je rekao sledeće:

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan tužilac Branislav Lečić i daće izjavu. Kao i na svakom pripremnom ročištu, strane navode svedoke, a to su učinile obe strane. Moraćemo, nažalost da sačekamo suđenje, koje je odloženo za 30. septembar. Anđela Jovanović je već dala izjavu i zato je on odlučio da ne da izjavu, a ona će dati izjavu  pred sudom. Suvereno pravo svakg umetnika je da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Izgleda kao da mi ovde vodimo postupak protiv Anđele Jovanović zbog uskraćivanja prava na rad, a svi ćemo se složiti da Anđela ne može nikome da uskrati pravo, jer, kao što sam malopre rekao, suvereno pravo svakg umetnika je da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Ovde se radi o povredi časti i ugleda i navodnoj izjavi koju je dala Anđela. Nažalost, ići ćemo dosta sporo. Nakon Lečićevog saslušanja biće saslušani i svedoci. Za sada toliko, moramo sačekati dalji razvoj situacije - rekao je on.

Podsećamo da je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo slučaj u kojem je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branisalava Lečića za silovanje. Nakon što Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", on je rešio da podnese tužbu protiv nje:

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav Lečić za "Informer".

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.