Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon OPERACIJE Nemanje Gudelja - Nije uspela da sakrije UMOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 16:37

Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon OPERACIJE Nemanje Gudelja - Nije uspela da sakrije UMOR

Anastasija Ražnatović objavila je fotografiju na svojoj društvenoj mreži nakon operacije svog supruga Nemanje Gudelja.

Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je operisan, a supruga Anastasija Ražnatović je bila uz njega u ovom teškom trenutku.

Ona se nakon njegove operacije povukla na kratko sa društvenih mreža, a sada se prvi put oglasila na svom Instagram profilu.

Anastasija je pozirala bez trunke šminke, kosu je vezala u rep, a umor na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenom licu bio je vidljiv.

Podsetimo, Anastasija je pre nekoliko meseci stupila u brak sa fudbbalerom, nakon čega su se odlučili na zajednički život u Sevilji.

Bračni par Gudelj uživa u svakom trenutku, pa su tako njih dvoje nedavno posetili Dubai na 4 dana, gde im je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, sve bilo potaman.

A post shared by Anastasija Gudelj (@raznatovicanastasija)

- Buba i ja u Dubaiju - napisala je tada ćerka pevačice Cece Ražnatović u opisu objave na Instagramu, međutim Anastasija i Gudelj morali su hitno da se vrate u Španiju, s obzirom na to da Nemanji počinju fudbalski treninzi, i kako bi bio u savršenoj formi mora dobro i temeljno da se pripremi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.