Prvo OGLAŠAVANJE sestre Jelisavete Orašanin nakon navoda o razvodu - obratila se DIREKTNO Teodosiću i poručila mu JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 10:09

Prvo OGLAŠAVANJE sestre Jelisavete Orašanin nakon navoda o razvodu - obratila se DIREKTNO Teodosiću i poručila mu JEDNO

Ova objava iznenadila je mnoge.
Juče je u medijima kao bomba odjeknula vest da se popularna glumica Jelisaveta Orašanin i poznati srpski košarkaš Miloš Teodosić navodno razvode nakon sedam godina braka.
Naime, javnost ne prestaje da bruji o ovim navodima, a sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila i sestra Jelisavete Orašanin koja se obratila direktno svom zetu poručivši mu tom prilikom samo jedno.
Sestra Jelisavete Orašanin, Milica, čestitala je javno rođendan svom zetu, košarkašu Teodosiću, koji danas puni 37 godina. I dok ceo region bruji o njegovom odnosu sa suprugom, Miloš danas ipak ima razloga za slavlje.
Upravom tim povodom oglasila se i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.