Prvo OGLAŠAVANJE Milice Mitrović povodom SKANDALA sa Mateom Car - Objava ZAPALILA društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 17:52

Prvo OGLAŠAVANJE Milice Mitrović povodom SKANDALA sa Mateom Car - Objava ZAPALILA društvene mreže

Ponosi se uspehom...

Milica Mitrović je na svom Instagram profilu objavila stori Dalile Dragojević na kojem se vidi gostovanje Matee Car u emisiji. Na objavi se vidi kako je Dragojevićkina emisija zapalila sa velikim brojem pregleda.

Matea Car, devojka iz Hrvatske napravila je opštu pometnju u rijalitiju ,,Elita", kada je iznela kompletnu istinu o odnosu sa Anitom Stanojlović.

Ona je nedavno gostovala kod voditeljke Dalile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragojević u emisiji ,,Pitam za druga", a sada se oglasila i čelnica Pink televizije Milica Mitrović.

Naime, Milica je na Instagram profilu podelila Dalilin Instagram stori na kom je pokazala brojke kojima se pohvalila iz emisije u kojoj je gostovala Matea.

Kidamo - glasila je poruka koju je Dalila ostavila uz brojke.

Podsetimo, Anita je pre venčanja sa Jovanom Tomić Matorom dopisivala sa Mateom, a šta više, isplivali su svi detalji njihove afere. Matora je tražila papire za razvod nakon što je imala suočavanje sa Mateom u rijalitiju.

Sada nam ostaje da vidimo da li će se njih dve razvesti, budući da je Anita odbila da potpiše papire za razvod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga" možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.