Prvo JAVNO oglašavanje Jelisavete Orašanin nakon navoda o razvodu - Svojom objavom ZBUNILA javnost, a EVO o čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 20:31

Prvo JAVNO oglašavanje Jelisavete Orašanin nakon navoda o razvodu - Svojom objavom ZBUNILA javnost, a EVO o čemu je reč

Mnogi su ostali u čudu nakon ovoga.
Pre nekoliko dana je u medjima kao bomba odjeknula vest da se poznata glumica Jelisaveta Orašanin i srpski košarkaš Miloš Teodosić navodno razvode i od tada javnost ne prestaje da bruji o tome.
Lepa glumica je inače vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama, međutim od kako je ova vest iscurila u javnost, ona danima na svom Instagram profilu ne kači ništa iz privatnog života, a nakon što se oglasila prvi put od navoda o razvodu, zbunila je mnoge.
Podsećamo, kako je "Alo!" saznao da je ovaj poznati par navodno odlučio da stavi tačku na svoj brak dug sedam godina, ona je svoja oglašavanja na Instagramu potpuno smanjila, ali se danas ipak oglasila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.