Prvi put se oglasila nakon vesti o novom dečku: Evo ko je zgodni frajer sa kojim je uhvaćena Rada Manojlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 10:04

Prvi put se oglasila nakon vesti o novom dečku: Evo ko je zgodni frajer sa kojim je uhvaćena Rada Manojlović

Pevačica sada otkrila sve.

Nakon što se pojavila vest o njenom novom dečku, pevačica Rada Manojlović se oglasila i prokomentarisala sve.

Poznato je da se pevačica oduvek trudila da svoj privatan život sakrije od medija, što je bilo izuzetno teško s obzirom na to da je bila u vezi sa kolegama Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem.

Međutim, otkad je raskinula sa njima puno otkrivala o svom ljubavnom životu, pa je zato sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadio snimak koji je napravila ekipa "Paparaco lova" na kojem se ljubi sa svojim novim dečkom.

Iako bi, gledajući video, svi zaključili da Manojlovićeva uživa u ljubavi, pevačica tvrdi da nije sve kao što izgleda.

- Nije mi to novi dečko. Možda se nekome učinilo, ali to je zapravo moj vozač i jako dobar prijatelj, tako da ne bih preterano o toj temi. Hvala na interesovanju - poručila je Rada.

Podsetimo, Rada i misteriozni izabranik su se vozili pevačicinim kolima. Pevačica ga je prvo "pokupila" u ulici, kada su pali strasni poljupci, a zatim je, kao pravi džentlmen, on seo na vozačko mesto i pustio svoju dragu da uživa

Srbija Danas/Informer/Autor: Dina Sajeh/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.