Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put progovara nakon diskvalifikacije! Nemanja SMIŠLJENO udario Brendona!

Nemanja Tošić izbačen je iz Zadruge nakon što je udario Branislava Radonjića Brendona. Sada prvi put odgovara na ovu temu. Priznao je da i dalje gleda Zadrugu i da mu je sve čudno. –Dobro sam, nego sve nešto gledam gde su kamere, vrtim se okolo k’o neki ludak, onda uhvatim sebe kako sinoć oću da The post Prvi put progovara nakon diskvalifikacije! Nemanja SMIŠLJENO udario Brendona! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZADRUGA U ŠOKU, HITNO REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Nemanja upao na imanje! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2018

Pre dva dana, Nemanja Tošić je izbačen iz rijalitija “Zadruga” zbog toga što je fizički nasrnuo na Branislava Radonjića Brendona. On je napada na Radonjića, rekao da to radi da bi izašao. Izgleda da se ovaj diskvalifikovani bivši zadrugar pokajao što je napustio rijaliti. Nemanja je sinoć...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.