Prvi poster i ekskluzivni video za film Igre gladi: sjaj slobode - II deo

Izvor: Prva.rs, 20.Mar.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poster i ekskluzivni video za film "Igre gladi: sjaj slobode - II deo"

U Distriktu 13 priprema se revolucija! Nakon što su označeni kao "Mockingjay" Ketnis Everdin je odlučila da bude vodja konačne borbe protiv autokratskog "Kapitola".
U najnovijem ekskluzivnom posteru i video materijalu koji vam predstavljamo možete da otkrijete deo avanture i akcije koja nas očekuje ovog novembra. Video se završava rečima koje izgovara Ketnis "..sva oružja uperite ka Kapitolu..." kako će se borba okončati ostaje nam da vidimo u filmu.
Ovaj nastavak filma je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << specifičan i po tome što ćemo imati prilike da upoznamo i deset novih likova koje nismo imali prilike da vidimo U ranijim filmovima.
Režiju filma potpisuje Frensis Lorens, dok se u naslovnim ulogama pojavljuju: Dzenifer lorens, Dzoš Hačertson i Lajam Hensvort kao i Džulijen Mur.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.