Prvi POKLON za tebe, SINE MOJ - Marija Šerifović dovela fanove do SUZA, za bebicu priredila neočekivano

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:28

"Prvi POKLON za tebe, SINE MOJ" - Marija Šerifović dovela fanove do SUZA, za bebicu priredila neočekivano

Marija Šerifović na društvenoj mreži Instagram objasnila je značenje pesme koju je posvetila svom sinu

Pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, a ceo proces obavljen je u Americi, gde je ona i dalje sa svojom bebom.

Marija Šerifović je svom sinu Mari posvetila pesmu "Dolazi ljubav" i obratila mu se emotivnom porukom na Instagramu.

Njeno direktno obraćanje oduševilo je sve fanove:

“Moj spokoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe”, napisala je Marija na svom instagram nalogu.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Kako je Marija Šerifović navela, momenat kad je upoznala svog sina ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je Marija.

Podsetimo, Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat-majke iz Sjedinjenih Američkih Država.

Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.