Prve reakcije nakon novog Miljaninog napada: Pokušala da joj istera oči - veliki skandal u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 18:12

Prve reakcije nakon novog Miljaninog napada: Pokušala da joj istera oči - veliki skandal u Eliti

Ne mogu da veruju šta su videli na televiziji.

Majka Teodora Delić, Slavica Delić, progovorila je za pinkov portal o sinoćnjem sukobu njene ćerke i Bebice, ona je priznala da se plaši za njenu bezbednost, kao i da ne spava noćima.

Dotakla se i njenog karambola sa Miljanom Kulić, kao i pokušaju određenih ukućana da rastave Bebicu od nje.

Kako komentarišete Teodorine konstantne sukobe sa Miljanom i onaj ceo haos koji se desio nakon žurke u utorak?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jako smo teško podneli kad se Miksi zaletela i nabila joj prste u oko, moj muž je šećeraš i bilo nam je jako teško. Teodora je ispala kolateralna šteta, mi nju nismo našli na putu, odgajana je kao malo vode na dlanu.

Kako komentarišete sinoćnju situaciju u kojoj je Teodora doživela pomračenje kada je saznala da je Bebica možda još uvek donekle zaljubljen u Miljanu. Da li mislite da su je samo određeni učesnici potpalili kako bi ih rastavili?

- Što se tiče sinoćnje situacije Teodora i Nenad se vole, tu su krenuli rijaliti igrači da ih provociraju, Kačavendi je Teodora trn u oku i njoj je samo bitno da ih rastavi. Bebica je kao perifernim pogledom gledao u Miljanu i Gačić je tu hteo malo da zamrsi, ja mislim da mu se Teodora malo sviđa ali njega boli što ga Teodora gleda samo kao prijatelja. Smatram da joj jeste pravi prijatelj ali ne razumem zašto baca takve rovce. Bebica je prošli godine stvarno voleo Miljanu ali je on kod njih tamo u Nišu oboleo od štitne žlezde, a nije ništa loše uradio, on je njima odradio to što je živeo kod njih, Miljani je bio tu u najtežim situacijama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/N. Š./Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.