Prva reakcija Janjuša nakon vesti da je Aneli OTIŠLA - smatra da je to dno dna: Što si bolji, prolaziš gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 03:50

Prva reakcija Janjuša nakon vesti da je Aneli OTIŠLA - smatra da je to dno dna: "Što si bolji, prolaziš gore"

Miljana Kulić je takođe duboko razočarana.

Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš šokirani saznanjem da je Aneli Ahmić otišla kod Maje Marinković da se počasti za njenu slavu.

Kulićeva tvrdi da je duboko razočarana, kao i Janjuš.

- U životu što si gori bolje prolažiš, kad si dobar svi te je*u u mozak. Ako je istina da je pričala sa Majom onda je to dno dna -rekao je Janjuš.

- Ja njoj ništa ne volim zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenih postupaka, otkud njoj Anita najdraža osoba ovde, sa Majom priča kao sa rođenom sestrom a svašta joj rekla. Još joj došla na slavu. Maja i Aneli pričale evo kažem ti, rekla joj Aneli idem da se došminkam pa dolazim na slavu, ja se šokirala. Na kraju ćeš ti Janjuše da ispadneš budala što si se zaljubio. Ja se za nju borila kao za sebe, svađala se sa drugima zbog nje ali nema veze Anitu najviše voli, neka joj onda ona, ne znam kad je samo ona branila -rekla je Miljana.

- Biće video snimaka, videćemo da li je pričala sa Majom, ako jeste nemam onda šta da kažem za nju razočaraće me -dodao je Janjuš

- Ako ti neko smeta i imaš konflikt sa njim, šta ima sa njim da razgovaraš, to mi nije jasno -rekao je Janjuš

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: Srbija Danas/Pink.rs/preneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.