Prva prava biografija Harisa Džinovića

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva prava biografija Harisa Džinovića

Svestan činjenice da je u životu postigao dovoljno da za sebe može da kaže kako je srećan čovek, čuveni pevač Haris Džinović voli da ponovi da je zahvalan bogu što je obdaren raznim talentima: od pevanja, skijanja do kuvanja.

- Dao mi je i talenat da volim ljude, umem dobro da se družim, a mislim i da sam darovit kao suprug i otac. Bog mi je dao dovoljno i ne bih da tražim previše. Neka mi sačuva ovo što sada imam i biće mi sasvim dovoljno - izjavio je još pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko godina umetnik, stavivši do znanja kako je u svoju biografiju već upisao sve čemu je stremio pa sada lagano ispunjava svoje male želje. Dok iščekuje novi susret s publikom u Sava centru 25. decembra, evocira uspomene na sve što se utkalo u njegov dosadašnji život.

Haris je rođen 26. septembra 1951. godine na Baš-čaršiji, u srcu Sarajeva, u intelektualnoj radničkoj porodici od oca Muhameda, inženjera, i majke Hatidže, ekonomiste. Dosta vremena provodio je uz svoju nanu i dedu, koji su ga prilično razmazili.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.