Prva najgledanija televizija u udarnom terminu u sredu, 6. juna – serija “Istine i laži“ gledanija od programa svih drugih nacionalnih televizija zajedno!

Izvor: Prva.rs, 07.Jun.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva najgledanija televizija u udarnom terminu u sredu, 6. juna – serija “Istine i laži“ gledanija od programa svih drugih nacionalnih televizija zajedno!

Od 20 najgledanijih emisija juče, polovina emisija je emitovana na Prvoj i to: serija “Istine i laži”, koja ne “silazi” sa 1. mesta, a zatim autorske emisije “Život priča” i “Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem”, porodični kviz “100 ljudi 100 ćudi”, serija “Čista ljubav”, kao i repriza serije “Istine i laži”, Vesti Prve u 18 časova, kao i emisije zabavnog karaktera “Praktična žena” i “Exkluziv”.
Najomiljeniju domaću seriju, “Istine i laži”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << gledalo je juče više od milion i po ljudi, tako da je njen udeo u gledanosti od 36,3% bio veći od svih ostalih programa nacionalnih televizija zajedno, među publikom od 18 do 50 godina.
Bliži se finale prve sezone ove serije, za manje od 10 dana, tako da ne propuštajte nijednu od završnih epizoda u kojoj će vam omiljeni junaci prirediti još po koji zaplet i rasplet, a dok nestrpljivo čekate nastavak, tokom leta, uživajte u podsećanju na sve njihove doživljaje gledajući reprizu.
Zahvaljujemo gledaocima na poverenju i ostanite uz program Prve!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.