Prva ljubav na ostrvu: Jakov prešao na drugu devojku, bilo bi mu krivo da ode…

Izvor: Tracara.com, 08.Mar.2024, 01:34

Prva ljubav na ostrvu: Jakov prešao na drugu devojku, bilo bi mu krivo da ode…

Prva nedelja na pustom ostrvu još uvek traje, ali već su počele igre za plemenski savet… i prve se ljubavi lagano rađaju. Sinoć ste imali priliku da vidite kako je plavo pleme izglasalo Katju kao najslabiju kariku u svom timu, pa će ona ići u duel za borbu koji će odlučiti ko nastavlja život na pustom ostrvu. „On je divan dečko, razgovor smo došli do saznanja da isto razmišljamo i da vrednujemo iste stvari u životu, poklopili smo se u dosta toga“, kaže Katia. Jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je takođe prokomentarisao njihov odnos sledećim rečima: „Ona je super osoba, samo pozitivu vidim sa njom. Možemo da pričamo o svemu i lepo mi je pored nje“, kaže Jakob. The post Prva ljubav na ostrvu: Jakov prešao na drugu devojku, bilo bi mu krivo da ode… appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ko ispada večeras iz Survivora: Crveno pleme prvi put odlazi na plemenski savet

Izvor: Tracara.com, 08.Mar.2024

U sinoćnoj epizodi ste imali priliku da vidite igru za plemenski savet u kojoj je pobedilo crveno pleme, te je plavo pleme odlučilo da u igru ode Katia Žunić. Danas je vreme za novu borbu u kojoj će poraženo pleme odlučiti koga će poslati u borbu sa Kajtom. Voditelj Bojan Perić je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.