Prva izjava Ognjena Amidžića nakon što je sina Peruna uzeo u naručje - Voditelj emotivan: To je poseban osećaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 19:38

Prva izjava Ognjena Amidžića nakon što je sina Peruna uzeo u naručje - Voditelj emotivan: "To je poseban osećaj"

Napustio je porodilište pun utisaka.

Voditelj Ognjen Amidžić postao je otac pre tri dana, a danas je došao u porodilište kod supruge Mine Naumović. Ponosni roditelji su rešili da svom nasledniku daju ime Perun.

Voditelj je par sati proveo u privatnom porodilištu, a onda je sa osmehom na licu izašao iz bolnice i otkrio kako je protekao porođaj.

- Sve je dobro, sve je super - rekao je on ushićeno.

Amidžić je otkrio i kako je izgledao prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susret sa naslednikom.

- Oduševio sam se kada sam ga prvi put video. To je poseban osećaj. I Matea jedva čeka da vidi brata - rekao je Ognjen za domaće medije.

Inače, Ognjen je ispričao da je ime za bebu izabrao on, a da se Mina odmah složila kada je čula njegov predlog.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre - rekao je on za "Premijeru".

Srbija Danas/Blic/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.