Prva devojka mu se UDAVILA Ovo su sve NESREĆNE LJUBAVI Nenada Aleksića Ša - Ceo život ga prati loša sreća?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:29

"Prva devojka mu se UDAVILA" Ovo su sve NESREĆNE LJUBAVI Nenada Aleksića Ša - Ceo život ga prati loša sreća?

Pored svih ozbiljnijih ljubavnih odnosa, reper je često bio u aferama sa mlađim devojkama od sebe.

Nenad Aleksić Ša godinama unazad pokuaša da nađe svoju srodnu dušu. Posle tragedija, porpalih veza i brakova, on je po svemu sudeći bacio oko na učesnicu rijalitija "Elita", Mionu Jovanović.

Naime, kako je Ša u "Elitu" ušao da bi dokazao svojoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji da želi da se bori za nju, u tome očigledno nije uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer njegova bliskost sa Mionom je sve to promenila.

Međutim poznato je da reper godinama unazad nema sreće u ljubavi.

Naime, on je za medije pre pet godina govorio o svojoj prvoj devojci, koja se udavila u Dunavu i prema kojoj je, kako je tada rekao, mogao da bude bolji.

Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija", pričao je tada Ša.

Potom, reper je ušao u najgledaniji rijaliti u regionu, a i šire, u "Zadrugu", gde je ušao oženjen Ivanom Aleksić. Naime, nakon nekoliko meseci on se razveo od nje zbog javne prevare, jer je uplovio u veoma burnu vezu sa Tarom Simov, takođe bivšom zadrugarkom, a u prilog tome da im je veza bila burna govore mnogi video snimci koji i dan-danas kruže društvenim mrežama.

Nakon toga, Ša je izašao iz rijalitija, te je tom prilikom upoznao Vanju, sadašnju suprugu, sa kojom se tajno oženio nakon nekoliko meseci zabavljanja. O toj ljubavi imao je samo reči hvale, a danas je odjeknulo da su se rastali, jer kako je naveo, ona od samog početka nije bila spremna za brak.

Pored ovih ozbiljnijih ljubavnih odnosa, Ša je često bio u priči sa mlađim devojkama od sebe, a tu su bile između ostalog i Dragana Mitar, Miona Jovanovska, čak i Maritna Petrović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEVOJKA MU SE UDAVILA U DUNAVU Nenad Aleksić Ša otkrio detalje strašne tragedije KOJA GA PROGONI: "To ne mogu sebi da oprostim"

Izvor: Blic, 01.Dec.2023

Nenad Aleksić Ša godinama unazad pokušava da nađe svoju srodnu dušu. Posle tragedija, porpalih veza i brakova, on je po svemu sudeći bacio oko na učesnicu rijalitija "Elita", Mionu Jovanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.