Prozivke ne prestaju! Keva: Vesna je htela da me ponizi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivke ne prestaju! Keva: Vesna je htela da me ponizi! (video)

Jelena Golubović, pevačica Zorica Marković, domaćica Zorica poznatija kao Keva i Saška Karan su napolju i ogovaraju.

Na tapetu ove grupe farmera je Vesna Zmijanac, a najgrlatija je Keva.

Ostale farmerke su insistirale da domaćica pokrene priču o sukobu sa pevačicom.

To je sve krenulo od čarapa. Ona meni priđe i kaže evo ti dva para čarapa, lepe su i ja uzmem. Naravno, pokajala sam se“, rekla je domaćica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nastavila.

“I onda, kad smo se prvi put zakačili, ona meni prebaci to za čarape. Na tu varijantu kao kad sam ti davala nisi tako pričala. Ja se iznerviram i vratim joj odmah. Zna Saška, neka potvrdi”, dodala je Zorica.

Nakon toga Jelena Golubović je nastavila da čačka Zoricu u nadi ne bi li još nešto saznala.

A najbolje sam se osećala kad sam ušla u sobu, a ona se šminka. Ima isti ruž kao ja, i ja sednem pored nje i uzmem moj. Završim i ubacim ga u svoju torbu. Ona samo gleda. Mislila je da sam uzela njen, htela je da me ponizi, ona samo to čeka”, bila je iskrena Keva.

Ostale farmerke su je podržale, a nastavile su dalje da ogovaraju i većaju iz kog razloga se Vesna tako ponaša.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.