Prozivke između Dare i Šašića se nastavljaju: Željko je na svim poljima neuspešan!

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivke između Dare i Šašića se nastavljaju: Željko je na svim poljima neuspešan!

Pevačica Dara Bubamara poznata je po oštrom jeziku i tome da ne da na sebe, pa je tako odgovorila na prozivke pevača Željka Šašića koji ju je iskritikovao zbog veličine grudi.
Naime, pevač je nedavno u emisiji “Exkluziv” izjavio kako mu se ne dopadaju Darine silikonske grudi, a zavirio je i u njen privatni život što je pevačicu posebno pogodilo.
“Ispljuvao me je čovek najstašnije, kako bi trebalo da živim privatno, a svi znamo njegovu tužnu priiču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << On kao daje nekome savete… On ne bi trebalo uopšte da priča jer ni na jednom polju u životu nije uspešan”, rekla je Dara.
Pevačica je prokomentarisala i Vesnu Vukelić Vendi koja joj je takođe u emisiji “Exkluziv” predložila da promeni ime, te da uz Dara Bubamara doda i “Buva”.
Ona je budala, nju niko ne sluša”, kratko je Dara prokomentarisala Vendi.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

JOPŠ JEDAN KOLEGA NA UDARU: Dara oštro odgovorila Željku Šašiću!

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 00:53

. Pevačica Dara Bubamara poznata je po oštrom jeziku i tome da ne da na sebe, pa je tako odgovorila na prozivke pevača Željka Šašića koji ju je iskritikovao zbog veličine grudi.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.