Provokativna Emili oduševljava u najlepšoj jesenjoj kombinaciji koju svaka žena može da iznese

Izvor: Svet, 19.Okt.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativna Emili oduševljava u najlepšoj jesenjoj kombinaciji koju svaka žena može da iznese

Emili Ratajkovski je jedna od najseksepilnijih manekenki današnjica, i verujemo da mnogi muškarci uzdišu za njom kada se obnaži… No, mi je ipak više volimo obučenu, jer ima tako savršen stil!

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 13, 2016 at 5:55pm PDT


I premda na Instagramu uglavnom imamo prilike da je vidimo u izazovnim i golišavim izdanjima, poput onih u donjem vešu ili bikiniju, vitka brineta se neretko pohvali i “ubitačnim” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stajlingom.
Ova mlada dama je i jedna od vodećih trendseterki i uvek je viđamo u interesantnim i modernim kombinacijama, ali sa jakim ličnim pečatom.
Poslednji u nizu odličnih autfita koji je pokupio brojne pohvale modnih znalaca i nas je oborio s nogu. Jednostavna haljina zanimljivog printa midi dužine uz lakovane čizmice do članka i braon jaknu od prevrnute kože pokazala se kao odličan izbor.
OVDE pogledajte pomenutu kombinaciju.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.