Provincijska žena LAKOG MORALA, bila bi i sa magaretom Ivan Marinković opleo po Aniti i brtutalno je PONIZIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 16:48

"Provincijska žena LAKOG MORALA, bila bi i sa magaretom" Ivan Marinković opleo po Aniti i brtutalno je PONIZIO

Ivan Marinković je bez ustezanja opleo po Matorinoj supruzi, te istakao da poslednjih dana samo potvrđuje da je bio u pravu što je o Aniti od početka imao loše mišljenje.

Bivši zadrugar, Ivan Marinković, poznat je po svom neretkom komentarisanju gorućih tema u Eliti, a sada mu se na meti našla Anita Stanojlović.

Ivan je bez ustezanja opleo po Matorinoj supruzi, te istakao da poslednjih dana samo potvrđuje da je bio u pravu što je o Aniti od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početka imao loše mišljenje.

- Što se tiče Anđela, mislim da se svesno nameračio na Anitu, ali s druge strane mislim da je Matoroj otvorio oči i uz ovo može mnogo brzo da zaboravi. On je ulaskom vratio Anitu na fabrička podešavanja, tj. da više voli muški polni organ, nego Svetislavu. Ja sam nju na samom početku nazvao "provincijska prof*knjača", prvo sam se izvinio jer nije u redu da nekoga tako nazivam, ali je pokazala da je zapravo to. Prof*knjača karakteriše ženu koja je niskog morala i da preko toga prelazi tako lako...Poenta je što je ona, kao i većina devojaka, to su većinom nesrećne devojke, ima i muškaraca, na primer Ša. To su ljudi koji su nezadovoljni dosadašnjim životom i nisu pokušali svoj život da promene, nisu pronašli ni druga, ne mora to da bude partner, da imaš tog nekoga. Tako i Anita - istakao je Ivan, te je dodao:

Anita je mogla da bude i sa magaretom, to nikoga ne bi čudilo, ali je Matora od nje napravila boginju. Ja sam u ovom studiju sedeo u "Narod pita" kada je Anita bila sa mnom gost, rekao sam da ne vidim nikakvu perspektivu, još sam bio i blag. Unela je Aniti tortu, pa nije htela da se javi, pa kao: "Izvini". Šta sam trebao, da joj budem kao Ša i Đedović da je tapšem po ramenu?! Sada je većina tih ljudi, da ne pričam o toj čuvenoj svadbi koja je bila za odabrane, gde su se svi brinuli kome će Matora da plati šminku. Sad iz ove perspektive ispada kao da ih je Matora potkupila, gledao sam snimak, kao da su želeli da budu na TV-u i da niko nije skrenuo pažnju - rekao je Marinković  u emisiji "Pitam za druga".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Alo.rs/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.