“Protiv svih”i “Limunada” na vrhu IDJ top liste (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Protiv svih”i “Limunada” na vrhu IDJ top liste (VIDEO)

Najslušaniji hitovi!

Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica Emina Jahović, izdala je dve nove pesme koje su se za veoma kratko vreme popele na vrh IDJ top liste.

Pesma “Protiv svih” već je zauzela vodeću poziciju, dok je letnji hit “Limunada” koji je snimila sa koleginicom Milicom Todorović, na 3.mestu IDJ top liste. Pesme su se već sada našle među najslušanijim hitovima, a tek nas očekuje Eminin novi album “Dalje” u kojem joj je ravnopravan partner produkcija IDJVideos.

- Novi album me predstavlja u pravom svetlu, to je nešto što sam oduvek bila ja, ali sam se tek sada usudila da to uradim - istakla je Emina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.