Protiv Anite Stanojlović se PODNOSI TUŽBA: Zbog svih spletki i učinjenih postupaka, sustiže je KARMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 02:12

Protiv Anite Stanojlović se PODNOSI TUŽBA: Zbog svih spletki i učinjenih postupaka, sustiže je KARMA?

Nema povratka sada...

Tokom jučerašnjeg porodičnog sastanka u Eliti, takmičari su trebali da reše međuljudske probleme koje imaju. Tim povodom Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i saopštio zvaničnu odluku koju je doneo.

Naime, nakon burne noći i posle turbulentne svađe sa Anitom Stanojlović, Ša je doneo odluku da podnese tužbu protiv mlade starlete.

Svi znate šta je rečeno meni i osobi koju ja volim, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strašno. Verujem da je već popila tužbu, a mojim prijateljima sa kojima se ovde družim bih poručio da ne želim da ih vidim sa tom osobom više nikada - rekao je Ša, aludirajući na Anitu.

Podsetimo, Anita je napala Ša tokom emisije "Pretres nedelje", a potom mu je uputila najgnusnije uvrede kako na njegov, tako i na račun njegove bivše supruge Vanje Aleksić. Ša je očigledno odlučio da zaštiti svoju bivšu suprugu, ali i čast, te će se sa Stanojlovićevom naći pred licem pravde.

Neki bi rekli, da karma čini svoje, a mi ćemo sačekati kako bismo videli šta će nadležni organi reći, ukoliko ovaj slučaj bude stavljen pred njih.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.