“Prosta ženo, da sam želela da budem RADODAJKA…” Tamara Đurić SVE ZAPREPASILA OVIM SNIMKOM!

Izvor: Svet, 13.Nov.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Prosta ženo, da sam želela da budem RADODAJKA…” Tamara Đurić SVE ZAPREPASILA OVIM SNIMKOM!

Tamara je na Instagramu objavila insert iz čuvene serije “Srećni ljudi”, scenu u kojoj Ružica Sokić i Žiža Stojanović vode raspravu, a Ružica joj se obraća sledećim rečima:
“Pošto nemam običaj da se prepucavam sa avlijskim sokačarama, reći ću samo ovo: ‘Da sam htela da budem radodajka ja bih bila popularna kod nedopečenih majstora kanalizacionih struka. Ja sam celog života birala otmeno društvo i serioznu gospodu za svoje intimuse, prosta ženo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ja sam dama'”, govori Ružica Cani Fontani.


A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Nov 13, 2017 at 6:06am PST


Tamara nije želela da otkrije kome je posvetila ove reči, a na snimku koji je podelila stoji i natpis: “Kad se posvađam sa najboljom drugaricom za 30 godina”, pa se očigledno i starleta pronašla u tome.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.