Prošle nedelje SAHRANIO OCA, borio se sa velikim PSIHIČKIM PROBLEMIMA: Tragična priča velike zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 07:39

Prošle nedelje SAHRANIO OCA, borio se sa velikim PSIHIČKIM PROBLEMIMA: Tragična priča velike zvezde

Ogromna tuga!

Mladi glumac iz popularne i kod nas omiljene serije Euforija, Angus Klaud, preminuo je u 25. godini.

Kako se navodi, glumac je preminuo u svojoj kući u Ouklandu, a dugo se borio sa velikim psihičkim problemima.

Njegova porodica se sa velikim bolom oprostila od Angusa i poslala poruku svim onima koji se bore sa mentalnim zdravljem, da nisu sami.

- Sa velikim bolom smo morali da se oprostimo od ovog neverovatnog čoveka. Angus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio poseban na mnogo načina, kao umetnik, kao prijatelj, brat i sin - rekla je porodica u saopštenju i dodala:

- Prošle nedelje je sahranio svog oca i teško se borio sa tim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da se Angus sada ponovo spojio sa njim. Otac mu je bio najbolji prijatelj. Angus se borio sa mentalnim zdravljem i nadamo se da će njegova smrt biti podsetnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore protiv toga u tišini - piše još u saopštenju porodice.

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Angusovi najbliži zamolili su za privatnost i poštovanje u ovom teškom trenutku.

- Nadamo se da ga svet pamti po njegovom humoru, smehu i ljubavi prema svima. Molimo za privatnost u ovom trenutku jer još uvek obrađujemo ovaj teški gubitak - poručila je porodica prerano preminulog glumca.

Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat, ali se, kako piše TMZ, po rečima porodice može naslutiti da je uzrok to što se Klaud teško nosio sa gubitkom oca i psihičkim problemima.

U mega popularnoj seriji Euforija, glumio je šarmantnog lika Feska, od 2019. do 2022. godine.

Kako se skoro pojavilo, treća sezona Euforije trebalo bi da se emituje 2026. godine, ali Angusa u njoj, nažalost, nećemo gledati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.