Prošle godine su meni ZABRANILI NASTUP Pevačica reagovala nakon priče o Prijinom koncertu u Zadru

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:22

"Prošle godine su meni ZABRANILI NASTUP" Pevačica reagovala nakon priče o Prijinom koncertu u Zadru

Javno otkrila detalje.

Polemike oko nastupa srpskih narodnjaka u Hrvatskoj večita su tema. Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva "zabrana" koncerata folk izvođača, kao što je nedavno bio slučaj sa otkazivanjem koncerta Goge Sekulić u Benkovcu prošle godine.

Pevačica Goga se sada oglasila povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabrane koncerta koleginici i ovom prilikom otkrila da je prošla kroz istu situaciju.

- To se dešava non stop, nisam iznenađena. Zaista mi je žao što je do toga došlo da je Aleksandri Prijović zabranjen koncert u Zadru. Mislim da to sve zavisi od opštine do opštine - istakla je pevačica i prokomentarisala situaciju koja se njoj dogodila prošle godine:

- Prošle godine su meni zabranili nastup, međutim, kasnije su mi objasnili da to nema veze sa mnom i da to ne treba da shvatam lično. Odluke o tome ko će nastupati ne donose na osnovu našeg rada, ali sigurna sam da istorija koja je iza nas ima određenog uticaja - završila je Goga.

Podsetimo,  koncert Aleksandre Prijović kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić, pisao je "Index.hr".

Srbija Danas/Alo/Autor: Nina Stojanović/Prenela: A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.