Proslavile su je Lisice, a onda se povukla! PREDAVALA JE NA FAKULTETU, a danas mnogi kad je vide NE ZNAJU DA JE TO ONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 08:54

Proslavile su je "Lisice", a onda se povukla! PREDAVALA JE NA FAKULTETU, a danas mnogi kad je vide NE ZNAJU DA JE TO ONA!

Evo kako ona danas izgleda.
Glumica Dubravka Kovjanić prvu ulogu ostvarila je sa samo 23 godine u seriji "Lisice", a odmah za njom i u seriji "Stižu dolari", gde je tumačila ćerku Milenka Zablaćanskog i Nele Mihajlović.
Iako su joj predviđali bogatu karijeru, glumica se posle nekoliko značajnijih uloga povukla sa malih ekrana i posvetila se radu u pozorištu, a neko vreme je predavala i na fakultetu.
Posle duže pauze, ona se pre par godina vratila aktivnom snimanju serija, a iako se fizički nije mnogo promenila, danas ima drugačiju frizuru zbog čega mnogi nisu prepoznali glumicu koja je pre 20 godina tumačila Maju Ljutić u seriji "Stižu dolari".
A post shared...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.