Proslavila se erotskom ulogom u filmu 50 nijansi sive, a kakva je zapravo Dakota?

Izvor: Prva.rs, 24.Nov.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavila se erotskom ulogom u filmu "50 nijansi sive", a kakva je zapravo Dakota?

Njen otac je Don Džonson, majka Melani Grifit, pa je Dakota miks različitih nacionalnosti. Čak je i Dakotina baka Tipi Hedren proslavljena glumica, igrala je u Hičkokovom ostvarenju "Ptice". Njenim telom kola britanska, norveška, švedska i nemačka krv.
Dakotini roditelji Don i Melani upoznali su se veoma rano. Don je imao 22, a Melani 14 godina. Međutim, razlika u godinama i to što su bili izuzetno mladi nije ih sprečilo da se upuste u ljubavnu avanturu. Kada je Melani napunila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << 18 godina, par se venčao. Međutim, brak nije dugo potrajao.
Melani i Don su se razveli, a za to vreme mlada glumica se počela zabavljati sa glumcem Stivenom Bauerom. Međutim, u centru skandala našla se Melani, koja je raskinula vezu, vratila se bivšem mužu i rodila mu kćerku 1989. godine.
Ali ni ta novo-stara ljubav nije potrajala: Melani napušta Dona Džonsona 1996. godine i počinje da se zabavlja sa Antoniom Banderasom. Zbog toga je Dakota svoje detinjstvo provela sa dva muškarca (Donom i Antoniom), za kojima su ludeli milioni žena.
Dakota ima starijeg brata Aleksandra i mlađu sestru Stelu del Karmen (kćerku Melani Grifit i Antonija Banderasa).
Kako su godine odmicale Dakota je glumila u manjim i većim filmskim projektima, ali se bavila i modelingom. U suštini, bila je skoro anonimna sve do uloge u filmu "Pedeset nijansi sive".
Elizabet Olsen je odbila glavnu ulogu u ovom filmu nakon što je pročitala komentar na knjigu koji je glasio: "Jedino fanovi pornografije ovo mogu da vole!"
Šejlin Vudli se nije dopala slaba Anastasija i opis glavne uloge ju je iritirao.
Felisiti Džouns je odbila da se pojavi u eksplicitinim scenama, a Lusi Hejl je pristala na kasting, ali se došavši tamo postidela i otišla.
Na kraju Dakota je postala Anastasija Stil i ostalo je istorija. Filmadžije je oduševila njena nesramežljivost. Čak i najobnaženije scene snimala je slobodno i pred svima.
Fanovima knjige se nije dopala Dakota u ulozi Anastasije. Po njima bila je premlada za ovu ulogu i ne previše izražajna. Bilo kako bilo ova uloga je mladu Dakotu vinula u sam vrh holivudskih glumica.

Privatni život Dakote Džonson se menjao kako je igrala u različitim filmovima. Glumica ne priča o svom privatnom životu i sve o čemu se govorilo proističe iz paparaco fotografija.
Tek u maju 2018. godine Melani Grifit je potvrdila da se Dakota zabavlja sa Krisom Martinom, frontmenom gruper Koldplej, bivšim mužem Gvinet Paltrou, ali je zamolila novinare da poštuju privatnost njene kćerke.
Izvor: stil.kurir.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.