Proslava rođendana na Kubi: Marija Karan uživala sa prijateljicama u egzotičnom putovanju

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava rođendana na Kubi: Marija Karan uživala sa prijateljicama u egzotičnom putovanju

Život na holivudskoj adresi ima svoje prednosti, ali kada je proslava rođendana u pitanju, glumica Marija Karan poželela je da ga obeleži na nekoj drugog lokaciji. U društvu bliskih prijateljica, Beograđanka, sa stalnom adresom u Los Anđelesu, uputila se u južnije krajeve, egzotičnu Kubu, u kojoj je doživela pravu avanturu. Pre polaska na put iz snova, Marija je uživala u čarima Majamija, gde su joj prijatelji priredili predrođendansko iznenađenje. Uz kolače, muziku i vino, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ona i njena prijateljica uživale su u slavljeničkoj atmosferi u jednom poznatom restoranu, a već sledećeg dana sa Floride krenule su put severnih Kariba.

Proslavu trideset trećeg rođendana lepa glumica pamtiće po mnogo čemu, a posebnu čar ovom putovanju dalo je i društvo njene prijateljice Ketrin Rajs, sa kojom Marija deli datum rođenja, što je udvostručilo slavljeničko uzbuđenje. Ekskluzivno za magazin “Hello!” poznata slavljenica otkriva detalje neponovljivog slavlja koje će dugo pamtiti.

“Srećna sam što smo nas nekoliko prijateljica uspele da se i pored svih privatnih i porodičnih obaveza koje imamo, organizuje i zajedno otputujemo. Igrom slučaja, put se podudario sa proslavom mog rođendana, pa smo imale razlog više da se dobro zabavimo i provedemo”, počinje priču Marija, koja je uživala u devojačkom provodu, mada priznaje da joj je suprug Džoel Lubin nedostajao.

Nažalost, zbog poslovnih obaveza Džoel nije mogao da putuje sa nama. Naravno da mi je to teško palo, ali, srećom, tu su bile moje prijateljice da me oraspolože”, rekla je Marija.

Ceo intervju sa Marijom Karan pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.