Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 22:57

Proširilo se i IZNAD PANTALONA: Tara Simov javno poentirala izabranog lekara, pokazala SADAŠNJE STANJE

Kadar izazvao zabrinutost!
Centar pažnje javnosti usmeren je ka Tari Simov, nekadašnjoj učesnici rijalitija "Zadruga" i sadašnjem "Hajpovom" licu. Naime, Simova je po svemu sudeći okončala emotivni odnos sa partnerom Danilom Raičevićem. Novopečena majka je obrisala sve uspomene sa Instagrama na kojima je Danilo, a u prilog raskidu govori i činjenica da ga je otpratila.
Po svemu sudeći, Tara je trenutno u Beogradu, odakle je sa fanovim podelila fotografije zabeležene u elitnom kraju prestonice.
Nema sumnje da bivša zadrugarka odlično izgleda, mada se na fotografijama ističe crveni osip, koji joj je virio iz famerki.
A post shared by Tara Simov (@tarasimov)
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.