Propevala i Stanija!

Izvor: Tracara.com, 20.Jun.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propevala i Stanija!

Starleta odlučila da okuša sreću i u muzici! Nakon Soraje još jedna starleta je propevala! Starleta Stanija Dobrojević rešila je da se oproba i u muzičkim vodama, zbog čega je i snimila singl, koji će za desetak dana predstaviti publici.'Posvetila sam pesmu svim fudbalerima!', rekla je Stanija pred kamerama emisije Exkluziv o svojoj prvoj pesmi Umri bez mene.Stanija je u emisiji, sem što je otkrila svoje estradne planove, fudbaleru Ademu Ljajiću, sa kojim je u poslednje vreme vezuju, recitovala himnu Bože pravde, iako je sa mobilnog telefona čitala reči himne.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Stanija Dobrojević postaje pevačica (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2012

Bivša učesnica rijalitija "Survivor " otkrila je u emisiji Exkluziv da je snimila svoj prvi singl i da želi da započne muzičku karijeru.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.