Pronašla oca mrtvog u krevetu: Ćerki Bogoljuba Mitića Đoše pozlilo

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašla oca mrtvog u krevetu: Ćerki Bogoljuba Mitića Đoše pozlilo

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je jutros od posledice srčanog udara, a njegovo beživotno telo u krevetu pronašla je ćerka Natalija.

Đoša je poslednjih nekoliko dana bio prehlađen, ali iako je porodica insistirala da poseti lekara, on nije želeo da ih posluša. Poznati glumca, preminuo je jutros, a u mrtvog u krevetu pronašla ga je ćerka, koja je odmah javila mami i njegovom prijatelju Ivici Cvetkoviću, koji je još uvek u šoku. Đoša je preminuo u snu oko 4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sata ujutru. Hitna pomoć je došla i konstatovala smrt, a ćerki Nataliji je pozlilo, piše Kurir.

"Sinoć sam do 23:00 sata bio s njim i sve je bilo u redu. Jutros sam dobio poziv od njegove porodice da je Đoša preminuo. Ne znam šta da kažem, teško je. Sve se iznenada desilo. Njegova supruga i ćerke prolaze kroz najteži period " rekao je za Kurir glumčev prijatelj, koji se javio na njegov broj telefona. Sahrana popularnog glumca zakazana je za petak u Vlasotincu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.