Promocija nove misice, Nikolina će morati da plati odštetu

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija nove misice, Nikolina će morati da plati odštetu

Aleksandra Doknić, doskorašnja prva pratilja, od sinoć je i zvanično nova mis Srbije. Posle nestanka Nikoline Bojić i brojnih spekulacija i nagađanja koja devojka će umesto nje poneti laskavu titulu najlepše, odlučeno je da to bude upravo Aleksandra.

Kompanija “Miss YU”, organizator izbora za Mis Srbije će dojučerašnjoj misici Nikolini Bojić ponuditi dogovor o odšteti zbog kršenja ugovora.

- Želim da se zahvalim za podršku, nisam očekivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ovakav obrt. Nikolina je zaslužila titulu i žao mi je što nije iskoristila svoju priliku – rekla je nova misica prilikom proglašenja. Ona je istkla da je sanjala ovja trenutak

- Od kad sam bila mala imala sam tu sreću da svuda stignem čak i u pet do 12 iako kasnim – bila je vidno uzbuđena lepa Požarevljanka.

Utisak je, ipak, da je sve prisutne mnogo više zanimao nestanak Nikoline Bojić, dojučerašnje misice, koja se i dalje ne oglašava.

- Do dana današnjeg nismo dobili nikakvu informaciju o tome da li je Nikolina Bojić udata ili ne, mi smo od njenog advokata dobili samo saopštenje da ona odustaje od titule zbog celokupne slike koja se o njoj stvorila u medijima – rekla je potpredsednica kompanije “Miss YU” Milanka Đorđević.

On je tako]e i dodala da advokatska kancelarija koja zastupa kompaniju trenutno ispituje slučaj. Kako kažu, spremni su da se sa Nikolinom dogovore oko iznosa obeštećenja prema toj kompaniji zbog kršenja ugovora.

Lepotice kao konobarice

Četiri “najlepše Romantičarke” Sanja Vučković, Marina Škaljak, Anđela Gajić i Katarina Marković oprobale su se kao konobarice, i bar za taj dan povećale promet u jednom beogradskom kafiću. Ove devojke su izabrane za najlepše navijačice OFK Beograda.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Doknić promovisana u novu Miss Srbije, Nikolina mora da plati odštetu!

Izvor: Svet, 21.Okt.2012

Aleksandra Doknić i zvanično je nova je Miss Srbije 2012. godine, u organizaciji  “Miss YU” kompanije. Nakon takmičenja i  nagađanja da je, sada već bivša misica Nikolina Bojić, udata, lentu najlepše ponela je Požarevljanka. “Sanjala sam o ovom trenutku ali nisam mogla da očekujem...

Nastavak na Svet...

Promocija nove misice, Nikolina će morati da plati odštetu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2012, 02:52

Aleksandra Doknić, doskorašnja prva pratilja, od nedelje uveče je i zvanično nova mis Srbije. Posle nestanka Nikoline Bojić i brojnih spekulacija i nagađanja koja devojka će umesto nje poneti laskavu titulu najlepše, odlučeno je da to bude upravo Aleksandra...Od prve pratilje do mis Srbije:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Aleksandra je nova mis Srbije!

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2012

Doskorašnja prva pratilja sada zvanična mis Srbije 2012. Aleksandra Doknić od sinoć je i zvanično postala nova mis Srbije. Nakon celokupnog skandala vezanog za Nikolinu Bojić iz kompanije Miss Yu odlučili su da nova mis bude do jučerašnja prva pratilja, Aleksandra.“Želim da se zahvalim za...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.