Promangupirala se: Vera Matović izbegla gostovanje sa Brenom i Vesnom Zmijanac!

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promangupirala se: Vera Matović izbegla gostovanje sa Brenom i Vesnom Zmijanac!

Vera Matović se baš promangupirala u poslednje vreme, a najviše posle dueta sa Ivanom Ivanovićem Đusom kada je shvatila da proživljava drugu mladost.
Naime, kako SCANDAL! saznaje, nedavno su je zvali na snimanje jedne emisije, Veri je ponuđeno da bude u grupi kada su tu njene starije koleginice Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Nada Točagić, međutim, njoj se to nije dopalo, pa je rekla organizatorki.
“Ne želim sa matorcima da nastupam, stavi me sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mladima i klincima da budem na snimanju emisije. Imam ludilo pesmu, i koreografiju, pa me stavi sa njima da nastupam, veruj mi, kada ti tvoja Verka kaže, bolje je tako!”
Tom izjavom do suza je nasmejala zaposlene na Grandu iako je ona bila mrtva ozbiljna, te su rešili da joj ispune želju.
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.