Program Prve najgledaniji

Izvor: Prva.rs, 04.Nov.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program Prve najgledaniji

Popularna serija „Urgentni centar“ sa ostvarenih 27 odsto udela u gledanosti u datoj ciljnoj grupi se nalazi na poziciji broj jedan najgledanijih emisija od samog početka emitovanja. Ovaj program juče je pratilo preko 1 200 000 gledalaca. Na listi najgledanijih sadržaja našli su se i serijski program, Vesti Prve, Exkluziv, Exploziv i domaći film „Vir“.
Program Prve televizije u udarnom terminu od 20 časova do ponoći i dalje beleži ubedljivu prednost u odnosu na konkurenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa ostvarenih 23.8% učešća u gledanosti, nasuprot Pinku sa 13.9 i RTS 1 sa 13.6 odsto.

Zahvaljujemo gledaocima na ukazanom poverenju. Ostanite uz Prvu, večeras u 21.10 očekuje vas još jedna epizoda Radne akcije.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.