Progovorila o seksu! Dragana priznala kako je Vladimir zadovoljio!

Izvor: Svet, 14.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorila o seksu! Dragana priznala kako je Vladimir zadovoljio!

Stefan Karić prethodne noći za crnim stolom “Zadruge” “izazvao” je Tomovića da progovori o vreloj akciji sa Draganom Mitar, ali na iznenađenje mnogih i ona je imala mnogo šta da kaže na tu temu.
“Interesuje me koliko si puta imao se*s sa Draganom i da li si posle onog što je Dragana rekla, da si joj bio igra, imao nešto sa njom?” glasilo je Karićevo pitanje, zbog kog je đetić u sekundi ustao na noge i počeo da priča.
“Kad se pokrenula priča oko tog se*sa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ja sam to oštro demantovao. I da se pokaže klip, se*sa nije bilo. Bili smo ispod istog pokrivača, bili smo obučeni. Oboje znamo da nije bilo ničega”, rekao je on, a Dragana se brzo nadovezala.
 
“Sve je Dragana iskreno rekla. Nema potrebe da se pušta snimak”, dodao je Vladimir.
“Voleo bih da imamo se*s, voleo bih da te na*unim – tako je pričao”, nastavila je Mitrova, a Torta ju je sve vreme pomno slušao i ćutke gledao u sto.
“Stefan me je pitao da li si smo se nakon onog što je Dragana rekla imali nešto. E, pa da odgovorim. Da, intimizirali smo se. Danas smo se strasno grlili i mazili”, zaključio je Tomović.

Svet Svet
The post Progovorila o seksu! Dragana priznala kako je Vladimir zadovoljio! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.