Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 20:59

Progovorila o SMRTI SVOG PRVOG DETETA! Ana skupila SNAGU - Otvorila dušu o najbolnijoj temi: "Posle OSAM DANA..."

Izbegava da priča o tome.

Jovana Tomić Matora i Ana Ćurčić sedele su na kauču u dnevnoj sobi i pokrenule razgovor o bolnim temama.

Ana se slomila kada je ispričala da joj je dete umrlo sa samo osam dana, a Matora je otkrila kako je njen brat izgubio sina dok je još bio beba, jer nije mogao da preživi operaciju.

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san, pa mi je krenuo strah od spavanja. Sin od brata, to mi je teška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tema i izbegavam to - govorila je Matora.

- I meni je dete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove Dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.