Produkcijo! Zamalo TUČA Dalile i Miljane! Niko te neće oženiti, pa ni Zola! Razbesnela je ova odluka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Produkcijo!" Zamalo TUČA Dalile i Miljane! "Niko te neće oženiti, pa ni Zola!" Razbesnela je ova odluka!

Revoltirana!

U Zadruzi je u toku porodični sastanak, a Kulićke po običaju vode glavnu reč. To je naravno zasmetalo Dalili koja je takođe navikla da i ona bude glavna i u centru pažnje u rijalitiju, ali joj to izgleda izmiče.

Ona je pokušala da razotkrije Mariju i Miljanu kao folirantkinje koje uvek dobijaju sve preko reda.

- Reci za Sinišu kako si lagala da bi dobila poziv, vas dve ste dve fejkare. Preko vas dve niko nema kadra, niko nema kadra od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas dve - rekla je ona.

- Bolje čuvamo kuče nego što ti čuvaš Željka. Ti samo znaš da vređaš. Dalila se ne trese, kao ti što si se opet tresla da ti je loše, zato te iz produkcije nisu ni izveli pred kapiju. Marija je dobila poziv sa Sinišom, kada god hoće - rekla je Dalila.

- Alo ja imam poziv po ugovoru uvek - rekla je Marija.

- Bravo produkcijo, bravo kad neko može po ugovoru da ima poziv. Niko te ne želi za ženu, a neće te ni Zola uzeti za ženu - nastavila je Dalila da urla na Miljanu.

- Ljudi umiru od smeha kada vide tebe kako glumiš da ti je loše. Glumice jedna, folirantkinjo - vikala je Dalila, a Miljana je skočila na sto i pevala u inat Dalili.

- Polako trudna si, zar nisi sad trudna - rekla joj je Dalila.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOLJE ČUVAMO KUČE NEGO TI ŽELJKA: Dalila udarila Miljanu gde je NAJVIŠE BOLI, obezbeđenje je jedva ZADRŽALO!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2019, 13:52

U Zadruzi je održan porodični sastanak, a Kulićke su po običaju vodile glavnu reč. To je naravno zasmetalo Dalili koja je takođe navikla da i ona bude glavna i u centru pažnje u rijalitiju, ali joj to izgleda izmiče. Ona je pokušala da razotkrije Mariju i Miljanu kao folirantkinje koje uvek...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.