Produkcija u miru i tišini poslala pripadnike obezbeđenja: U rukama su nosili ono što je nateralo suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 14:41

Produkcija u miru i tišini poslala pripadnike obezbeđenja: U rukama su nosili ono što je nateralo suze na oči

Kada su ugledali, oduševili su se.

Jutro u "Eliti" je započelo neočekivanim iznenađenjem za Odabrane, kada je Veliki šef odlučio da im priredi posebno jutarnje iznenađenje.

Naime, pripadnici obezbeđenja su ušetali na imanje u Šimanovcima, a u rukama su nosili pompezan doručak za ovonedelje učesnike koji uživaju u luksuzu. Njih je po buđenju na stolu dočekalo izobilje kroasana i raznih namaza, pružajući im priliku da uživaju u pravom gastronomskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvu. Ovo iznenađenje nije samo probudilo njihova čula, već je i izazvalo drastičnu promenu u njihovom raspoloženju, pa i suze radosnice.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je nedavno stupila u vezu sa cimerom Darijanom Radumirovićem, ali se njena porodica nije složila sa tom odlukom. Naime, njena majka Marija smatra da je aktuelni učesnik rijaliti šou-programa "Elita" iskoristio Miljanu kako bi produžio svoj boravak na imanju u Šimanovcima. S druge strane, Darijanova porodica otvoreno podržava njihovu vezu, što je Kulićevu obradovalo, te je odlučila da im se javno zahvali.

Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to, ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Verujem da moja majka ne podržava to, ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom na to da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa buđolom, neka podrže to što sam srećna - rekla je Miljana u jednom dahu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.