Produkcija rijalitija Elita izdala hitno saopštenje: Ovo su NEPRIHVATLJIVI POSTUPCI - rigorozno

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 16:37

Produkcija rijalitija "Elita" izdala hitno saopštenje: Ovo su NEPRIHVATLJIVI POSTUPCI - rigorozno

Krenulo je...

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće u kojem je učesnicima Elite saopšten važan zadatak.

Oni su danas stavljeni na teške muke i moraće svako da glasa za tri najosećajnije osobe u takmičenju. Verujemo da nam tek sledi pregršt pikanterija, jer se učesnici i oko "banalnih" stvari očas posla posvađaju.

- Draga Elito, vreme je da čujemo ko je po vama najosećajnija osoba. Nek svako od vas ustane i kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imena tri najosećajnija učesnika. Morate obrazložiti mišljenje i ne možete navesti sebe, a odgovori da ne znate i slično su neprihvatljivi. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je poslao Veliki šef danas na adresu Bele kuće.

Poznato je da pored učesnika publika takođe ima pravo da glasa u ovim anketama, pa rezultati budu saopšteni tokom emisije "Pretres nedelje". Takmičare uvek poremeti sud koji su dali gledaoci jer smatraju da to govori ko je favorit u narodu, a ko ima hejtere, ako se radi u negativnim listama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.