Produkcija rešila da zabiberi čorbu ukućanima - potvrđeno sa Pinka da nas uzbuđenje tek očekuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 23:09

Produkcija rešila da zabiberi čorbu ukućanima - potvrđeno sa Pinka da nas uzbuđenje tek očekuje

Najavljen veliki spektakl.

Uzbudljiv trenutak za učesnike popularnog rijalitija "Elita" nastupio je kada je stiglo bitno pismo od Velikog šefa. Okupljeni oko crnog stola, takmičari su s nestrpljenjem iščekivali da čuju o čemu se radi. Pismo je donelo sa sobom obećanje novih izazova i mogućnosti za takmičare. Svi su bili znatiželjni da saznaju šta ih očekuje u narednim satima takmičenja.

Neki su bili uzbuđeni, dok su drugi osećali blagu dozu nervoze. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi su bili spremni da prihvate nove izazove i pokažu svoje veštine i talente pred kamerama. Kako se večeras održava posebna "Elitovizija" u znaku nedelje ljubavi, produkcija televizije Pink samopštila je takmičarima kad treba da budu spremni.

- Draga Elito, ljubavna "Elitovizija" počinje u 22h, neophodno je da se svi obučete i budete spremni do 21.30h. Pozdrav veliki šef - glasilo je pismo

Nakon što su pročitali pismo, takmičari su se posvetili intenzivnim pripremama. Vežbali su svoje veštine, usavršavali taktike i razmatrali strategije koje bi im mogle doneti pobedu.

Ovakve takmičenja uvek promene tok rijalitija, kako zbog komentara stručnog žirija, tako isto i zbog nagrada koje se dodeljiju. Već je pzonato da najbolji dobijaju nagrade društvenih mreža, ali i SMS glasova, a kako je to jednako glasu naroda nastane pometnja u takmičenju i mnogi učesnici promene svoje ponašanje i ophođenje prema cimerima.

Srbija danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.