Produkcija potvrdila i NJEN ULAZAK u Elitu - očekuje se da Ša večeras napravi HAOS brzo nakon početka

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:55

Produkcija potvrdila i NJEN ULAZAK u Elitu - očekuje se da Ša večeras napravi HAOS brzo nakon početka

Svakog utorka situacija između Mione i Ša postaje svakog utorka sve napetija.

U Beloj kući je, sudeći po noćašnjem "Pretresu nedelje", nikad više tenzija i sukoba - brojne tajne isplivale su na videlo, zbog čega su usledile nove rasprave učesnika "Elite", a večeras ih očekuje znatno drugačija noć.

Učesnici "Elite" svakodnevno strepe od ulazaka novih ili pak, dobro poznatih lica milionskom auditorijumu, ali ovog utorka oni mogu da odahnu!

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je već tradicija, nakon još jednog kultnog izdanja emisije "Amidži šou" za koju je voditelj Ognjen Amidžić spremio mnogo iznenađenja, odviće se još jedna žurka u "Eliti".

Kako ste već navikli, za atmosferu biće zadužen i učesncima i gledaocima dobro poznati DJ Neba, međutim, to nije sve.

Veliki šef pripremio je učesnicima specijalno iznenađenje, te će pored njega za atmosferu biti zadužen i pevač Saša Lazarević Kudra, koji je najpoznatiji kafanski pevač, a mnogi kažu da od njega, nema boljeg.

Rame uz rame s Kudrom, naći će se i pevačica Ivana Turović, te ne sumnjamo da će dovesti atmosferu do usijanja.

Takođe, milioni gledalaca iščekuju da vide kako će teći odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, s obzirom na to da skoro pa svaki prethodni utorak bio je haotičan kada je reč o ovom ljubavnom paru.

Publika rijalitija je uvek uz takmičare tokom žurke, s obzirom da se oni dodatno opuste uz alkohol, pa pokažu sve ono što pokušavaju da sakriju. Ovo je prilika da se mnogi odnosi iskristališu, o čemu raspravljaju odmah sutra, tokom radio-emisije "Amnezija", gde komentarišu sve što se dešavalo prethodne večeri, odnosno tokom žurke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.