Produkcija obavestila zadrugare da je ON DISKVALIFIKOVAN: Đedović pričitao važno pismo - muk za crnim stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 17:24

Produkcija obavestila zadrugare da je ON DISKVALIFIKOVAN: Đedović pričitao važno pismo - muk za crnim stolom

Rijaliti učesnici nisu očekivali da će on odlučiti da samoinicijativno napusti imanje.

U protekla dva dana desile su se čak dve diskvalifikacije u "Eliti". Nakon što je juče Veliki šef obavestio takmičare da je Irina 2 Hot samoinicijativno napustila takmičenje, te je momentalno diskvalifikovana, nije prošlo ni 24 sata a desio se novi obrt - i Adam Đogani napustio je velelepno imanje u Šimanovcima.

Veliki šef je poslao važno pismo na adresu Bele kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koje je pročitao Marko Đedović kao ovonedeljni vođa. Produkcija je obavestila zadrugare da je Adam Đogani diskvalifikovan. Dok je Đedović čitao ovo važno pismo, zavladao je muk za Crnim stolom.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Adam Đogani diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru. Osim toga, neka svako od vas navede tri učesnika koji ga najviše iritiraju. Pokažite da isto govorite i mislite i za stolom i po ćoškovima. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Podsećamo, vest o njegovoj diskvalifikaciji potvrdile su Dalile Dragojević i Marijana Zonjić tokom uživo uključenja na Tiktoku. Ubrzo su krenule da kruže razne priče po društvenim mrežama, a kao neki od razloga njegove diskvalifikacije navodi se nepoštovanje opštih pravila u rijalitiju.

- Bolje i tako nego kao fikus da sedi još sedam meseci. Adam je sledeći: ne nosi više bubicu, ne učestvuje u emisijama, sve vreme u izolaciji visi. Kažu da čak ni sa Marijanom ne komunicira, ali zato svakog utorka ispoštuje žurke - piše u objavi fan stranice.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.