Produkcija je DONELA ODLUKU, a Janjuš je iste sekunde POBESNEO: Ovo je shvatio kao provokaciju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 09:00

Produkcija je DONELA ODLUKU, a Janjuš je iste sekunde POBESNEO: Ovo je shvatio kao provokaciju?

Kao i uvek, veoma direktan.

Sinoć je održan spektakularni događaj "Ljubavna Elitovizija" u kojem učesnici svojim izvanrednim nastupima prave nezaboravan šou program. Dok se publika priprema za nezaboravno veče, iza kulisa vlada uzbuđenje i napetost. Voditeljka Ivana Šopić odlučila je da popriča sa učesnicima o njihovim osećanjima pred nastup, otkrivajući nam nekoliko zanimljivih detalja.

U bekstejdžu, atmosfera je bila uzavrela dok su se učesnici pripremali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za svoje nastupe. Nervoza i uzbuđenje su očigledni na njihovim licima, dok se spremaju da izađu na scenu i pokažu svoj talenat.

Ivana Šopić je uspela da zabeleži nekoliko intimnih trenutaka sa učesnicima, otkrivajući nam njihova osećanja i misli dok se pripremaju za veče koje će promeniti njihove karijere. Učesnici su podelili sa nama svoje unutrašnje konflikte, ali i veliko uzbuđenje koje osećaju pred nastup.

- Aneli će večeras pevati, ona mora da čuva glas. Posebno se radujem Bori on izgleda kao sin mafijaša - rekao je Janjuš, koji se nije uzdržao te je na ovaj način prokomentarisao odluku produkcije da dovede Boru u žiri.

- Ovo je nešto najlepše što sam imao do sad, nije uopšte fatalna ljubav toliko ali smo to izabrali zbog emocije koju prenosi. Kul mi je žiri skroz svi su mi ovako kul. Mislim da će biti blaži bar malo. Taj što je prošli put pokušao da baci rovca otišao je pobeđen - rekao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.