Prodavao je knjige NA PIJACI i tako prehranjivao porodicu: Pile se za porodicu borio lavovski, ovo su svi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 20:51

Prodavao je knjige NA PIJACI i tako prehranjivao porodicu: Pile se za porodicu borio lavovski, ovo su svi detalji

Ove detalje, malo je ko znao...

Frontmen benda "Alisa", Miroslav Živanović poznatiji kao Pile, danas je preminuo, a tužnu vest saopštio je njemu blizak čovek, putem Fejsbuka.

- Dragi prijatelji, sa velikom tugom vas obaveštavam da je danas preminuo moj prijatelj, brat i lider našeg benda "Alisa", Miroslav Živanović - Pile. Počivaj u miru prijatelju moj sa tvojim anđeoskim glasom, dostojnim nebeskom svodu - saopštio je muzičar.

Pile je popularnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muzičku grupu osnovao osamdesetih godina, a već početkom devedesetih bend se razišao.

Drugi veliki povratak se desio dvehiljaditih godina sa pesmom koja nosi naziv njihove grupe "Alisa". Publika ih pamti i po velikom hitu "Posle devet godina" koji su snimili sa Lepom Brenom.

Za život je časno zarađivao, a kada se više nije bavio muzikom, prodavao je knjige na pijaci.

Jedno veme sam živeo od pijace. Tako sam prehranio porodicu. Upoznao sam jednog prijatelja i pevao sam na brodu. Rekao sam da neću da pevam narodnjake, već svoju muziku. Knjige sam prodavao i to nije loše išlo, samo je bio težak posao. Bio sam bez automobila, trebalo je sve to nositi - rekao je Pile jednom prilikom u ispovesti za "Novu".

Srbija Danas/ Nova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.