Procurio RAZLOG: Zbog ovoga se Miljana zapravo NE VRAĆA u Elitu? Kulićka podelila nove prepiske

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 12:11

Procurio RAZLOG: Zbog ovoga se Miljana zapravo NE VRAĆA u "Elitu"? Kulićka podelila nove prepiske

Njena šok odluka je iznenadila sve.

Skandalozni odnos diskvalifikovanih učesnika "Elite", Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole prodrmao je domaću javnost.

Njihovu dramu, koja se odigravala u Beču, pratili su gorovo svi, a čim se Kulićeva vratila u Srbiju počelo je da se spekuliše oko njenog povratka u "Elitu", pogotovo jer je o tome i sama govorila putem svojih društvenih mrežama.

Međutim, iznenada je došlo do promene ploče, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas putem Instagram profila Marija Kulić saopštila brojnim pratiocima da se njena ćerka neće vratiti na imanje u Šimanocvima i da od učešća u najgledanijem rijalitiju nema ništa.

- Obaveštavam ljude koji vole Miljani i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vratii, tako da ćete je moći videti u lajvu na njenom TikToku - napisala je Marija Kulić, a Miljana je njenu objavu podelila na svom storiju.

Ova Miljanina odluka je izazvala različite reakcije na društvenim mrežama, pa su ubrzo osvanule nove prepiske na Instagram profilu, koji koristi, kako se pretpostavlja, Marija. Tu su se pojavile poruke fanova, koji su komentarisali zašto se Miljana ne vraća u rijaliti.

- Bojim se da Miljana ne ulazi zbog Zole - pisalo je, između ostalog.

Dok su jedni podržali ovu njenu odluku, drugi su ipak bili za to da se vrati u "Elitu" i bude solo igrač, kakva je i najjača. Fanovi su bili razočarani njenim odustajanjem od učešća u rijalitiju, a Marija je sve poruke obelodanila, kako bi dodatno "opipala" puls naroda.

Srbija Danas/Instagram/marijakulic_mtaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.