Procurela poruka iz SPOLJNOG SVETA NEMOJTE DA ČITATE NAGLAS Takmičari su ostali u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 22:59

Procurela poruka iz SPOLJNOG SVETA ''NEMOJTE DA ČITATE NAGLAS'' Takmičari su ostali u ŠOKU

Danijel Đuković Munjez je dobio poruku iz spoljnog sveta.

Veliki šef je organizovao proslavu rođendana Lejdi Di, a tom prilikom je dobila čestitke i poklone od svojih prijatelja i porodice. U jednom trenutku je nastao muk na njenom licu, kada je ugledala pismo koje je stiglo.

Lejdi Di se šokirala kada je videla da je stigla čestitka za Danijela Đukovića Munjeza. On je prišao i prepoznao rukopis svoje majke. Munjez je prišao Lejdi kako bi pročitao poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je dobio, a kada je video da je u pitanju kritika, nije znao kako da reaguje, te se takmičarka nadovezala.

- Evo stigla je i za tebe čestitka Munjo - rekla je Lejdi.

- Je l' moguće? Daj da vidim - rekao je Munja.

- Jao jeste to je rukopis moje majke, nemoj da čitaš naglas. Rekla mi je za ono što sam Slađu izvređao - rekao je Munja.

- To je moja mama... To je od moje majke. To je za situaciju za Slađu... To je zbog tebe - rekao je Munjez.

- Ja ću da ga izrešetam, ne brinite majko ništa - rekla je Lejdi Di kroz osmeh, aludirajući da će ga ona prevaspitati.

Inače, Danijel Dujković Munjez je nedavno bio u velikom problemu zbog Aneli Ahmić i flertovanja sa njom, ali na tom punu je stao Marko Janjušević Janjuš, koji je imao žestoko mišljenje o svemu:

- Znaš da ću izaći, nemoj da te vidim pored Munjeza, pa da imamo problem. Bićeš mrtva za mene - rekao je Janjuš, a Aneli je tvrdila da nema šanse da dođe do toga.

- Ne znam kako ću izdržati bez tebe. Znaš koliko si mi potreban, samo ti budi dobar i brzo mi se vrati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.