Probudio me UDARAC, bio sam U KRVI Zola izneo UŽASAVAJUĆE scene iz sukoba sa Miljanom - Progovorio o svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:06

"Probudio me UDARAC, bio sam U KRVI" Zola izneo UŽASAVAJUĆE scene iz sukoba sa Miljanom - Progovorio o svemu

On je izneo detalje iz njihovog sukoba i dosadašnjeg odnosa.

U intervjuu iz Beča, za Hype TVLazar Čolić Zola, izneo je šok detalje dešavanja tokom boravka Miljane Kulić kod njega u stanu, a konačnom raskidu, prethodio je najgori sukob do sada!

Miljana je diskvalifikovana kada je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu. Ona se odmah uputila u Beč kod Zole. Njih dvoje su jedno vreme krili da su zajedno, a sada Zola ekskluzivno otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se tačno dogodilo između njih dvoje i zašto se Miljana vratila u rijaliti.

- Ja sada mogu da kažem da je ona nimfomanka. To je i sada pokazala kada se vratila u rijaliti sa onim momkom! Ona bi se sutra pomirila i sa Bebicom, ali on neće - rekao je Zola.

- Ovo je prvi put da ja govorim o tome što mi je uradila u rijalitiju. Ona je trezveno tražila čime će to da uradi i uzela je ovoliku štiklu. Bio sam pijan i zaspao sam. To je bio decembar, nikada neću zaboraviti! Probudio me je prvi udarac, ali kada ste pijani, mnogo teže se budite, mislio sam da sanjam. Pomišljao sam “Nema šanse da se ovo dešava!” - dodao je on.

- Treći udarac je bio najteži, kada sam se pogledao u ogledalo, celo lice mi je bio prekriveno krvlju - pričao je Zola o detaljima sukoba sa Miljanom iz rijalitija, koji je šokirao sve.

Podsetimo, Zola i Miljana su se nakon ovog uznemirujućeg događaja, koji je Zola okarakterisao kao “pokušaj ubistva”, pomirili, a novinarke su ga podsetile na to, ali je Zola imao spreman odgovor.

- Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom! Nisam hteo da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije! Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane! Zgadila mi se potpuno, toliko me je povredila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je nimfomanka, ozbiljna! - rekao je Zola za Hype TV.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hype TV/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.